Om 4Service

Kvalitetsservice levert enkelt og personlig!

4Service ble etablert i 2010 med mål om å bli Norges ledende leverandør av tjenester innenfor områdene personalrestaurant, kantine-, renhold- og forpleiningstjenester.

Vi har oppdragsgivere over store deler av landet, og mange har vært med oss helt siden våre aller første år. Sammen bidrar vi til å forme morgendagens arbeidsplasser. Gjennom strategiske oppkjøp har vi stadig utvidet vår tjenesteportefølje, og vi betjener alt fra kontorbygg til havinstallasjoner.

Våre tjenester leveres gjennom konseptene 4Service Camps, 4Service Offshore, De Tre Stuer, Eir, Gastro Catering og Søtt+Salt. Vi sørger for individuelle tilpasninger til oppdragsgiver, og digitale løsninger som forenkler driften. I tillegg er vi stolte av å ha bransjens mest dedikerte og motiverte medarbeidere. Dette er vår fremste garanti for leveranser av høy kvalitet.

Nøkkeltall


Total


Food and facility


Accommodation


Cleaning and maintenance


3,5

Omsetning mrd.


34

Fullservice lokasjoner


43 

Lokasjoner


8

Mill. kvm. renhold


4.500

Ansatte


193

kantiner


8.000

Rom

 


120.000

Måltider per dag

 

 

 

Vil du jobbe sammen med oss?

Vi har et overordnet mål om være Norges mest attraktive serviceselskap. Derfor er det viktig for oss å få deg med på laget!

Våre medarbeidere er vår absolutt viktigste ressurs. I 4Service har vi god erfaring med å gi tillit til enkeltindivider. Dyktige medarbeidere vokser med ansvar og muligheten for individuell utfoldelse. Mennesker er ikke maskiner, og service av høy kvalitet leveres best av motiverte og engasjerte medarbeidere.

Trykk her for mer informasjon om å søke jobb i 4Service.

Møt noen av våre ansatte her.